Latest News

Dimitri Vegas & Like Mike - Bringing The Madness

Dimitri Vegas & Like Mike, ze hebben al geen introductie meer nodig. 2016 was alweer een spetterend jaar voor de broers. Na wereldwijde hitsingles zoals Stay A While, Melody en Hey Baby sluiten ze het jaar af met maar liefst 4 immens grote shows in het Antwerps Sportpaleis. Op de dag van hun eerste show brengen ze dan ook hun nieuwe album ‘Bringing The Madness’ uit. Een dubbel-cd boordevol populaire dance tracks, van hun eigen greatest hits tot de beste remixen van klassiekers. De eerste cd bevat 40 songs kenmerkend voor de broers hun stijl van mixen. De tweede cd is een Retro Rave Classics mix. Dit concept werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens hun show in 2015 en door groot succes verder gezet bij het afsluiten van Tomorrowland 2016 op de mainstage. Op deze disk worden bijna 80 retro classics gemixt.

Let’s get the party started!

Less Is More

Na 3 nummer 1 hits in België, de Ultratop 2015 Streaming Award, 2x nummer 1 in de Europese Airplay-charts, en de eerste Belg ooit die het tot nummer één schopte in de UK, gaan de zaken superhard voor de Belgische artiest Lost Frequencies, dat is zeker !

Na een uitverkocht AB concert in mei, was de zomeragenda van Lost Frequencies volgepland met een reeks optredens in binnen -en buitenland. Hij hostte zijn eigen podium op Tomorrowland en stond op de line-up van onder andere Rock Werchter, Lokerse Feesten en Brussels Summer Festival. In het buitenland zag je hem aan het werk op Coachella in de Verenigde Staten, op Tomorrowland Brasil en op Lollapalooza in Berlijn en Colombia. In de zomermaanden was Ibiza zijn tweede thuis. Op het Spaanse eiland nam hij tiental keren plaats achter de befaamde dj-booth van Ushuaïa, naast top-dj’s als Axwell Λ Ingrosso.

Twee jaar na zijn doorbraak, heeft Lost Frequencies nu zijn eerste album klaar. “Less Is More” is een prachtpareltje met 16 melodieuze en dromerige tracks.

Op Less Is More uiteraard ook de hits Beautiful Life, Are you With me en Reality maar ook de nieuwste single “What is Love”. Lost Frequencies grijpt ook voor zijn recentste single terug naar een “oude” hit. Haddaway scoorde er in 1993, het geboortejaar van Felix De Laet, een wereldhit mee. Ongetwijfeld zal Lost Frequencies met zijn versie van “What is Love” 23 jaar later opnieuw de hitlijsten wereldwijd inpalmen.

Less Is More vat het album én de artiest in 3 woorden samen. De nummers klinken zoals de zonsondergang op een verlaten strand of de eerste zachte regendruppels na een zwoele dag. Verwacht je niet aan knallers, vuurwerk en harde beats, wel aan zachte, warme tonen en aangename refreinen. Less Is More... Download/Stream it here

Club X Compilation

Na het doorgaande grote succes van ‘Boccaccio Life – Club Anthems’, het eerste geluid van de ‘Belgian Club Legends’-series, is het nu tijd om dieper te graven. Belgian Club Legends wil een merk zijn dat alle epische en legendarische clubs vertegenwoordigt, ook diegene de bekend staan om de harder styles of dance. Met trots wordt CLUB-X gepresenteerd, het beruchte merk voor de eerdere hardcore, gabber, jump en hardstyle! Geniet van de 2 cd’s met maar liefst 50 tracks.

New Releases
New Artists